Xblogger 2010.09.14. 15:00

Visszahódítás

Ha úgy gondolod, elveszítetted őt - játssz jól a lapjaiddal és szerezd vissza gyorsan!

Miért gondolod, ha kapcsolatod véget ért, akkor elveszítetted az ex barátnődet örökre? Ha még mindig annyira szereted, akkor miért nem csinálsz valamit, hogy visszakapd őt? Oké, tudom, hogy most dühös vagy, megbántott és összezavarodott, de ezért tényleg nem kell feladnod!

Igen, értem, hogy min mész keresztül. Vitáztatok, nagyon rossz dolgokat mondtatok egymásnak és ő most nem akar beszélni veled. Tényleg azt hiszed, hogy ő most azért viselkedik így mert már nem akar látni téged?

Kérlek! Az exed dühös és túl érzelmes veled szemben - ennyi az egész!
Te pedig kapd össze magad és hagyd abba az önsajnálatot! Vedd a kezedbe a feladatot és gondold át, hogy mit fogsz tenni, ahelyett, hogy egyhelyben ülsz és nem csinálsz semmit. Ezenkívül pedig az exed még dühösebb lesz, ha megtudja, hogy te nem teszel az égvilágon semmit azért, hogy visszerezd őt - mivel a volt barátnőd elvárja, hogy csinálj valamit és azt pedig gyorsan.

Tudom, hogy ez nagyon összezavar. Azt várja, hogy valamit tegyél, beszélni viszont nem akar veled - még. Tehát, amit ő szeretne, az mindössze annyi, hogy valamiféle erőfeszítést tegyél azért, hogy a szakításotok problémáját megoldd. A volt barátnődet visszahódítani nem könnyű, de meg KELL próbálnod, ha még mindig szereted őt.

Ezt kezdheted egy kis relaxálással és egy kis vidám kikapcsolódással, hogy eltereld a figyelmedet a problémádról. A barátaid biztosan örülni fognak neki, ha újra láthatnak téged. Ha már nem láttak egy ideje, akkor kötelességed, hogy néha elmenj velük valahová.

Én nagyon jól tudom, és szerintem te is, hogy ezek a barátok mindent el fognak mondani rólad az exednek. Szóval, ezt használd ki a saját előnyödre. Tehát ha ő nem akarja, hogy beszéljetek, akkor hagyd, hogy a barátaid tegyék ezt. Mondj el mindent nekik, amit mondani szeretnél az exednek és ez el fog jutni hozzá majdnem olyan hamar, ahogy kimondtad.

Nagyszerűen fogja érezni magát attól, amiket majd hall felőled.
És tetszeni fog neki, hogy még mindig szereted őt és vissza akarod hódítani. Hamar vissza is fogod őt szerezni barátom. Azt fogja hinni, hogy hatalmas szívességet tesz neked azzal, hogy újra felveszi veled a kapcsolatot. És ez az amiért mindeddig dolgoztál - és MŰKÖDIK!

SZERETNÉD ELÉRNI, HOGY ÚJRA BELÉD ESSEN?


Igen, ez lehetséges. Visszahódíthatod őt függetlenül attól, hogy most már valaki mással van vagy sem. De tudnod kell, hogy hogyan csinálhatod ezt hatékonyan.

Kattints a linkre, hogy megtudd, hogyan cselekedj a leghatékonyabban, hogy az exedet visszanyerd az életedbe és újra belédszeressen.

Kattints a linkre a további hatékony és ingyenes segítségért:

Ex visszahódítás szakítás után
 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszakitas.blog.hu/api/trackback/id/tr32295782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása