Xblogger 2010.09.14. 15:00

Visszahódítás

Ha úgy gondolod, elveszítetted őt - játssz jól a lapjaiddal és szerezd vissza gyorsan!

Miért gondolod, ha kapcsolatod véget ért, akkor elveszítetted az ex barátnődet örökre? Ha még mindig annyira szereted, akkor miért nem csinálsz valamit, hogy visszakapd őt? Oké, tudom, hogy most dühös vagy, megbántott és összezavarodott, de ezért tényleg nem kell feladnod!

Igen, értem, hogy min mész keresztül. Vitáztatok, nagyon rossz dolgokat mondtatok egymásnak és ő most nem akar beszélni veled. Tényleg azt hiszed, hogy ő most azért viselkedik így mert már nem akar látni téged?

Kérlek! Az exed dühös és túl érzelmes veled szemben - ennyi az egész!
Te pedig kapd össze magad és hagyd abba az önsajnálatot! Vedd a kezedbe a feladatot és gondold át, hogy mit fogsz tenni, ahelyett, hogy egyhelyben ülsz és nem csinálsz semmit. Ezenkívül pedig az exed még dühösebb lesz, ha megtudja, hogy te nem teszel az égvilágon semmit azért, hogy visszerezd őt - mivel a volt barátnőd elvárja, hogy csinálj valamit és azt pedig gyorsan.

Tudom, hogy ez nagyon összezavar. Azt várja, hogy valamit tegyél, beszélni viszont nem akar veled - még. Tehát, amit ő szeretne, az mindössze annyi, hogy valamiféle erőfeszítést tegyél azért, hogy a szakításotok problémáját megoldd. A volt barátnődet visszahódítani nem könnyű, de meg KELL próbálnod, ha még mindig szereted őt.

Ezt kezdheted egy kis relaxálással és egy kis vidám kikapcsolódással, hogy eltereld a figyelmedet a problémádról. A barátaid biztosan örülni fognak neki, ha újra láthatnak téged. Ha már nem láttak egy ideje, akkor kötelességed, hogy néha elmenj velük valahová.

Én nagyon jól tudom, és szerintem te is, hogy ezek a barátok mindent el fognak mondani rólad az exednek. Szóval, ezt használd ki a saját előnyödre. Tehát ha ő nem akarja, hogy beszéljetek, akkor hagyd, hogy a barátaid tegyék ezt. Mondj el mindent nekik, amit mondani szeretnél az exednek és ez el fog jutni hozzá majdnem olyan hamar, ahogy kimondtad.

Nagyszerűen fogja érezni magát attól, amiket majd hall felőled.
És tetszeni fog neki, hogy még mindig szereted őt és vissza akarod hódítani. Hamar vissza is fogod őt szerezni barátom. Azt fogja hinni, hogy hatalmas szívességet tesz neked azzal, hogy újra felveszi veled a kapcsolatot. És ez az amiért mindeddig dolgoztál - és MŰKÖDIK!

SZERETNÉD ELÉRNI, HOGY ÚJRA BELÉD ESSEN?


Igen, ez lehetséges. Visszahódíthatod őt függetlenül attól, hogy most már valaki mással van vagy sem. De tudnod kell, hogy hogyan csinálhatod ezt hatékonyan.

Kattints a linkre, hogy megtudd, hogyan cselekedj a leghatékonyabban, hogy az exedet visszanyerd az életedbe és újra belédszeressen.

Kattints a linkre a további hatékony és ingyenes segítségért:

Ex visszahódítás szakítás után
 

 

 

 

 

 

Elég nehéz helyzetben vagy, ha még mindig az exedet szereted, függetlenül attól, hogy ő egyáltalán szeret-e téged vagy sem. Jónéhány szakítás nem azért történik, mert a párok már nem szeretik egymást, a legtöbb szakítás egészen más okokból történik.

Tehát előfordulhat, hogy miközben vissza szeretnéd kapni az exedet, ő is táplál még irántad érzéseket.

Ha még mindig szerelmes vagy belé, elképzelhető, hogy ez kölcsönös. Ez az eshetőség is csak alátámasztja azt a tényt, hogy a valódi indok arra, hogy ne legyetek együtt nem egy megalapozott döntés volt, és nem igazi ok a szakításra.

Ezért szeretném neked megmutatni, hogy van még esélyed arra, hogy visszakapd az exedet és megpróbálhatod visszaszerezni őt. De ha úgy gondolod nem, akkor minden jót kívánok neked az elkövetkezendőkben!

Emlékezz vissza a kapcsolatodra és próbáld meg meghatározni az okot. A szakítás talán a legjobb dolog, ami történt, ha visszanézel, hogy miért is történt. Az elején nehéz lesz a szakítást egy jó dologként felfogni, mert még össze vagy zavarodva és fájdalmat érzel a szívedben, ezért is rendkívül fontos, hogy visszatekints a kapcsolatodra.

Közösen döntöttetek a szakításról?
Gondolj azokra az okokra, amelyek mindkettőtöknél felelősek voltak a szakításért. Ne utasítsd el ezeket az okokat, mert jelenleg úgy véled, nem elég erősek egy szakítást indokolni. Ez egy lehetőség, hogy te is intenzíven érzelmes és dühös legyél és ezek az érzelmek akár mindkettőtöket késztethették és siettethették volna a szakításhoz, ezért fontos, hogy nézz vissza és értsd meg a szakítás mögötti okokat!

Egy olyan helyzetben, amikor az exed is hajlandó arra, hogy újra összejöjjön veled, talán reménykeltőbb és nagyobb esélyt is láthatsz arra, hogy működni fog a dolog. Azonban szükség lesz arra, hogy mindketten leüljetek együtt és megbeszéljétek közösen a folytatást.

Az egyetlen fő feladat az lesz, hogy legyél elkötelezett és készséges a partnered iránt, hogy meg tudd oldani a kapcsolatotokat és még ne kezdd el az ünneplést!

Fontos foglalkozni a problémákkal, amelyek megterhelőek és fárasztóak a kapcsolatban, mert még ha sikerül is rendbe tenni a kapcsolatodat, a meg nem oldott problémák folyamatosan fenyegetni fogják azt.

Ha még mindig szereted a volt kedvesedet, és vissza szeretnéd kapni őt függetlenül attól, hogy ő vissza akar-e térni hozzád, most visszaszerezheted őt!

Igen, létezik egy lépésről lépésre útmutatás, amelynek segítségével akár te is visszahódíthatod szerelmedet.

Te is tisztában vagy vele, minél hamarabb cselekszel annál nagyobbak az esélyeid. Itt megtalálod a részletes megoldásrendszert és el is kezdheted már MOST ingyenesen: (kattints a linkre!)

Itt a további ingyenes segítség szerelmed visszaszerzéséhez

 

 

 

 

szép üzenetek szakítás után